Често задавани въпроси (FAQ)
?
Къде се произвеждат продуктите на DERMagic?

Всички продукти на DERMagic са произведени в САЩ, със съставки, произведени в САЩ. Вярваме в подкрепа на нашата национална икономика, минимизиране на въглеродния ни отпечатък и гарантиране, че следователно произвеждаме продукти с възможно най-добро качество.

?
Какви съставки има във вашите продукти?

Можете да използвате тези изцяло натурални формули за грижа за кожата с пълна увереност; те са направени с най-добрия местно произведен сертифициран органичен гел от цели листа от алое вера, витамин Е, органично масло от ший, пчелен восък, терапевтични етерични масла и успокояващи растителни масла. Когато е възможно, се избират органични съставки пред неорганични. Никога няма парфюми или изкуствени съставки, така че не е нужно да се чудите за агресивни и дразнещи химикали върху кожата на вашия домашен любимец.

?
Какво представлява системата DERMagic и как да я използвам?
Системата DERMagic е процес в четири стъпки за елиминиране на кожни заболявания, независимо от причината им. Първо, почистете и поддържайте кожата и козината, като къпете кучето не повече от два пъти месечно; второ, прилагайте ежедневно DERMagic Hot Spot Lotion върху засегнатите области, за да проникнете, да убиете гъбичките и да ускорите заздравяването; когато заболяването се оттегли (до 4-6 седмици, в зависимост), нанесете DERMagic Hot Spot Salve (ултра-концентрирана форма на нашия лосион за горещи точки), върху всички останали малки петна, като повтаряте до пълното им излекуване; и накрая, когато се появи нова розова кожа, подсилете имунитета й с DERMagic Cell Restoration Creme, масажиран два пъти дневно, ако е необходимо. Дори и в най-сериозните случаи вашият домашен любимец ще покаже забележително подобрение в рамките на две седмици.
 
?
Как да разбера колко продукт да нанеса на моя домашен любимец?
Подобно на начина, по който бихте използвали лосион за ръце или крем за лице, трябва да започнете с малко количество и да добавите повече за по-широко покритие. Няма правилно или грешно количество, стига да сте сигурни, че цялата раздразнена или заразена зона е напълно покрита.
?
Кучето ми се чеше постоянно. Може ли DERMagic да помогне?

Продуктите DERMagic са създадени и формулирани само с една цел, а именно бързото премахване на причината за сърбеж и чесане. DERMagic работи и ние го гарантираме.

?
Какво е Hot Spot?

Hot spot се описват като възпаление и инфекция на кожата, понякога причинени от самотравма, като например това, което се случва, когато куче одраска или ухапе раздразнената област. Горещите точки могат да възникнат от алергична реакция, от основна инфекция или просто от ухапване и чесане на сърбящо място от куче. Нашият лосион за спасяване на кожата гарантирано премахва горещите точки бързо, когато се използва според указанията.

?
Как мога да предотвратя hot spot?

Горещите точки почти винаги са причинени от основна инфекция или алергия или дори ухапване от бълха, всяко от които може да бъде много трудно за идентифициране. С добра диета, активно предотвратяване на бълхи и добро поддържане, горещите точки ще бъдат сведени до минимум. Но почти всяко куче ще страда от горещи точки в даден момент от живота си, независимо колко добре се грижите за него, така че винаги имайте DERMagic Skin Rescue Lotion или Hot Spot Salve под ръка за тези случаи.

?
Кучето ми има постоянно hot spot. Трябва ли да закупя DERMagic Hot Spot Lotion или Salve?

И двете ще работят добре. Salve съдържа повече ланолин, което му помага да се залепи добре върху гола кожа. Лосионът съдържа повече гел от алое вера и сусамово масло, които подпомагат проникването през гъста козина или сплъстена козина. И при двете формулировки препоръчваме да покриете зоната с тениска или пижама, за да предотвратите облизването на животното. Ще работи само ако може да остане върху вашия домашен любимец!

?
Могат ли продуктите DERMagic да помогнат при алергии?

Алергията е реакция към определен алерген. Никакви продукти не могат да излекуват алергия като тази. Вторичният отговор обаче е сърбеж и чесане, което отваря кожата и води до инфекция, горещи точки, рани, косопад и потенциално краста. Препоръчваме ви да започнете със системата DERMagic и да премахнете цикъла на сърбеж/разчесване, преди това да доведе до по-големи проблеми.

?
Кучето ми има наистина силен пърхот. Как да се отърва от него?

Пърхотът може да бъде причинен от много неща, често толкова прости като дисбаланс в pH на кожата, например от шампоан с лошо качество. За да се отървете бързо от него, използвайте нашите скрабове DERMagic Deadnuff Salt Scrubs против пърхот като мокър ексфолиант точно преди къпане. Просто намокрете кучето си и масажирайте шепа или две дълбоко в козината. Масажът ще се отрази толкова добре на вашето куче, а ароматерапията ще го успокои още повече. Тогава, след измиване с шампоан и обилно изплакване, пърхотът ще изчезне!

?
DERMagic изчиства ли акне при кученца?

Да, DERMagic Skin Rescue Lotion и/или Hot Spot Salve облекчава акне при кучетата. Акнето при кучетата е вторична реакция на потисната имунна система или лоша диета. Поради тази причина ние също препоръчваме диета с органична сурова храна, за да поддържате кучето здраво в дългосрочен план, докато DERMagic се отървава от "пъпките" в краткосрочен план.

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас